COVID-19

Llançà és una població de l’Alt Empordà (Costa Brava) de menys de 10000 habitants i per això aviat entrarem en fase 3. El nombre de contagis al poble ha estat molt poc significatiu i només 10 persones s’han vist afectades segons dades oficials.

A més a l’Hotel hem pres moltes mesures per a que les vostres vacances no hagin de patir. Higinienitzarem molts cops al dia els banys comuns, a la recepció us atendrem amb un termòmetre per a mesurar-vos la temperatura, una pantalla protectora, liquid higienitzant i mascaretes.

Enguany només us servirem un esmorzar continental en comptes del tradiconal buffet, les habitacions seran sempre ventilades… Així que no heu de patir per res i podeu fer la vostra reserva amb tota la tranquil.litat que quan arribeu us atendrem amb el màxim protocol per a que ningú prengui mal.

Però us preguem que quan arribeu a recepció tingueu cura del següent:

Us esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s